Årets arrangemang

ÅRSMÖTE den 13 februari kl.18.00

SPORTLOVSAKTIVITET 21/2 18.00

Sportlovslediga barn och deras föräldrar inbjuds till aktivitet i bygdegården. Det finns en kiosk med försäljning av godis, popcorn och dricka.

VALBORGSMÄSSOFIRANDE OBS! INSTÄLLT 2018

(Vänersnäskören sjunger in våren. Det hålls ett vårtal av inbjuden talare och sedan finns möjlighet att ta en fika inne i bygdegården.)

VÄNERSNÄSLOPPET MTB 6 maj 2018

Upplev vackra Vänersnäs på cykel! Med start och mål vid bygdegården anordnar bygdegårdsföreningen terrängcykling med flera olika klasser för mountainbike. Läs mer här.

MIDSOMMARFIRANDE kl. 15-17

Midsommar firas med dans kring stången och lekar för stora och små. Hembakat fika, godis och glass finns till försäljning. Dessutom är det många lotterier med fina priser i form av tårtor och matkorgar med tema sill/grill.

VÄNERSNÄSLOPPET TRAIL RUN 25 augusti 2018

Spring med dina vänner i Vänersnäs skogar! Dessutom möjlighet att gå tipspromenad. Läs mer här.

HÖSTLOVSAKTIVITET (under v 44)

Höstlovslediga barn och deras föräldrar inbjuds till aktivitet i bygdegården. Det finns en kiosk med försäljning av godis, popcorn och dricka.

JULMARKNADEN 25 november 2018

På söndag den 25 november kl. 15-18 är det julmarknad vid Vänersnäs bygdegård; julmarknaden i perfekt format. Kring den öppna elden på gårdsplanen finns ett stort utbud av matvaror, glögg, grillad korv och nystekta pannkakor. Man kan dessutom pröva lyckan i det stora lotteriet samt köpa sin dörrkrans och en julkärve med havre skördad på Vänersnäs. Inomhus finns ett stort antal utställare samt fikaservering. När det skymmer (ca kl. 16.15) sjunger Vänersnäskören vackra julsånger i eldens sken.